Brompton bagagedrager

Filters

Showing all 13 results

Over ons

Vouwfietsen.com - Kemper Fietsen
Waldeck Pyrmontkade 454
2518 KG Den Haag
070 3 45 96 96

13 products

Brompton bagagedrager

Al vanaf het eerste model van Brompton is de bagagedrager een zeer belangrijk onderdeel van de fiets. De bagagedrager is buiten het dragen van bagage ook gemaakt om met behulp van de Easywheels de ingevouwen fiets te rollen zodat deze niet opgetild hoeft te worden. In de loop van de jaren is het model een paar keer veranderd maar is de funtionaliteit gelijk gebleven. Tegenwoordig is hij gemaakt van Aluminium.

Brompton Transportwielen

Er zijn drie soorten wielen die op de Brompton bagagedrager kunnen worden gemonteerd. Standaard zijn dat “parkeerwielen” kleine wieltjes die niet geschikt zijn om te rollen maar alleen om op te staan. Optioneel zijn er Easywheels beschikbaar. Dit zijn wielen met industrie lagers die zeer makkelijk rollen. Sinds 2016 levert Brompton alle fietsen die besteld worden met bagagedragers af met vernieuwde grotere wielen die geen lagers hebben maar standaard al makkelijk rollen.

.GRATIS verzending boven 50,-
Kemper Fietsen is al ruim 25 jaar actief als vouwfiets specialist. Onze collectie is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed assortiment vouwfiets modellen en onderdelen.
Vouwfietsen.com - Kemper Fietsen
Waldeck Pyrmontkade 454
2518 KG Den Haag
070 3 45 96 96