Brompton pedalen

Filters

Showing all 7 results

Over ons

Vouwfietsen.com - Kemper Fietsen
Waldeck Pyrmontkade 454
2518 KG Den Haag
070 3 45 96 96

7 products

Brompton pedalen

Aan de rechter kant van de fiets heeft iedere Brompton na het jaar 2000 een vouwpedaal gekregen. Dit pedaal is geniaal doordat hij bijzonder weinig ruimte in neemt als hij is ingevouwen en toch heel erg sterk is. In 2013 zijn bijde pedalen van de Brompton nog sterker geworden door een paar slimme aanpassingen. Ook de reflectoren zitten bij de nieuwe modellen steviger vast waardoor u deze niet meer verliest.

Trapas hoogte

Voor het gemak met op- en afstappen heeft Brompton ervoor gekozen om de trapas laag bij de grond te maken. Het nadeel hiervan is dat u op moet letten dat het pedaal de grond niet raakt bij een scherpe bocht. Soms raakt het pedaal dan de grond als u in de bocht een drempel af fietst. Soms is het probleem groter als er op de Brompton een te zacht veer element gemonteerd is. Dan zakt de fiets namelijk al verder door de vering en komt de trapas nog dichter bij de grond. In sommige gevallen kan hierdoor een pedaal vervormen of stuk gaan.

.GRATIS verzending boven 50,-
Kemper Fietsen is al ruim 25 jaar actief als vouwfiets specialist. Onze collectie is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed assortiment vouwfiets modellen en onderdelen.
Vouwfietsen.com - Kemper Fietsen
Waldeck Pyrmontkade 454
2518 KG Den Haag
070 3 45 96 96