Giant

Giant vouwfietsen

Geschiedenis van Giant

 

Met een jaarproductie van 9 miljoen fietsen is Giant de grootste fietsproducent ter wereld. Giant fietsen worden in 52 landen door 11000 dealers verkocht. 9 fabrieken produceren de fietsen, waarvan er een in Lelystad staat voor assemblage en coating.

Producten van Giant

Giant produceert aluminium en carbon frames van hoge kwaliteit in het midden en hoge segment. Giant heeft een compleet aanbod: mountainbikes, racefietsen, tourfietsen en elektrische fietsen zijn bekend, maar Giant heeft ook een vouwfiets. De Halfway is Giants eerste vouwfiets (vanaf 2001). Dit is een alu fiets met derailleurversnelling of single speed. Het meest bijzondere zijn de eenzijdig opgehangen wielen. Het wisselen van een band is dan kinderspel en bij het opvouwen wordt de fiets compacter.

 
In 2009 komt daar de Clip bij. Ook derailleurversnelling, ook eenzijdig opgehangen wielen en een bijzondere zadelpen. Deze werkt als een standaard, wanneer die ingeschoven wordt. Voor 2011 heeft Giant de Subway. Niet meer eenzijdig opgehangen wielen, maar wel onderhoudsvriendelijk, door de rollerbrakes en kettingafscherming dmv. de chainglider.

Giant instructievideo

.GRATIS verzending boven 50,-
Kemper Fietsen is al ruim 25 jaar actief als vouwfiets specialist. Onze collectie is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed assortiment vouwfiets modellen en onderdelen.
Vouwfietsen.com - Kemper Fietsen
Waldeck Pyrmontkade 454
2518 KG Den Haag
070 3 45 96 96