Oyama

Oyama vouwfietsen

 

Sinds 1966 bestaat de fabrikant, die gevestigd is in Taiwan. Het bedrijf maakt sinds die tijd vouwfietsen van lage kwaliteit. Oyama is dan ook, mede om die rede niet veel verkocht in Nederland.

 

Oyama is dus geen nieuwkomer maar is enkele jaren geleden een nieuwe weg ingeslagen. Om inzicht te krijgen in de westerse wensen zijn zij een samenwerking aangegaan met een Nederlandse importeur. Onder invloed van deze nieuwe partij zijn ze gekomen met nieuwe ontwerpen en een hogere kwaliteit. Het is daarmee een merk dat zich kan meten met Dahon. Mooie fietsen voor een goede prijs. Hoofdzakelijk geschikt recreatief gebruik.

 

In vouwfietsland is het belangrijk om iets nieuws te bieden. Oyama doet dat met een aantal modellen als de St. James en Manhattan. Deze vouwfietsen hebben retro details als creme-kleurige banden en lederen handvatten.

Oyama instructievideo

.GRATIS verzending boven 50,-
Kemper Fietsen is al ruim 25 jaar actief als vouwfiets specialist. Onze collectie is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed assortiment vouwfiets modellen en onderdelen.
Vouwfietsen.com - Kemper Fietsen
Waldeck Pyrmontkade 454
2518 KG Den Haag
070 3 45 96 96