Strida

Strida vouwfietsen

De driehoekige vorm van de Strida vouwfiets is behoorlijk opvallend. De ingevouwen vorm is langwerpig en smal. De fiets is ingevouwen te rollen op zijn eigen wielen. Een fiets die geschikt is om stukjes te rijden in de stad. Bijvoorbeeld van het station naar het centrum of van de auto verder de stad in. Een fiets waar niet veel mensen een fietstocht op zullen rijden. De Strida is verbazend genoeg, afgemonteerd met schijfremmen die erg prettig remmen.

Misschien wel de meest opvallende van allemaal. Een apart en eenvoudig ontwerp. Strida heeft er voor gezorgd dat vouwfietsen niet meer duf en stoffig zijn, maar hip en trendy. Het zijn fietsen die bedoeld zijn voor korte stukjes door de stad en gemiddeld gebruik.

Strida Mas

 

De Strida Mas is de nieuwste uitvoering. Hij heeft twee versnellingen in de trapas. Dit systeem gebruikte brompton al langer in zijn fietsen en is een goede oplossing om met een Strida harder te kunnen rijden. Want de maximale snelheid die de Strida haalde was vrij laag. Strida geeft dan ook aan dat de Strida LT maximaal 19 km/h haalt en met de Strida Mas kunt u een snelheid behalen van 24 km/h.

Strida SX

 

Strida heeft altijd gewerkt met 16 inch wielen. Tot dit model. Hij heeft 18 inch wielen met smalle banden. De diameter van het wiel wordt hierdoor een klein stukje groter waardoor ook een hogere snelheid kan worden behaald. Het nadeel is dat hij door de dunnere banden minder comfortabel is geworden. Bovendien heeft u minder grip op de weg.

Strida instructievideo

.GRATIS verzending boven 50,-
Kemper Fietsen is al ruim 25 jaar actief als vouwfiets specialist. Onze collectie is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed assortiment vouwfiets modellen en onderdelen.
Vouwfietsen.com - Kemper Fietsen
Waldeck Pyrmontkade 454
2518 KG Den Haag
070 3 45 96 96